De trends van relatiegeschenken

0
1871

Veel bedrijven vinden het lastig om elk jaar weer een origineel kerstpakket te geven aan hun klanten. Laat staan voor relatiegeschenken die een keer ‘zomaar’ gegeven kan worden. Met een roerig jaar waarin Corona het veel bedrijven economisch lastig heeft gemaakt kan het geven van verkeerde relatiegeschenk ongepast zijn. U snapt bijvoorbeeld dat het geven van een leuk relatiegeschenk aan de leidende horeca omdat u met de supermarkt recordcijfers hebt gedraaid niet passend is. Toch is er heus Corona relatiegeschenk. Benieuwd wat dat inhoudt? Dat en alle andere trends op gebied van relatiegeschenken leest u in dit artikel.

Het corona relatiegeschenk

Iedereen wil natuurlijk een origineel relatiegeschenk. Toch bent u met een corona relatiegeschenk zeer actueel en origineel. Houdt de boodschap wel passend en laat zien dat u empathie en medeleven toont met de vervelende pandemie. Geef bijvoorbeeld mondkapjes en handgel.

Een Seatzac

U heeft er vast weleens gehoord of gezien: de Seatzac. Een gemakkelijk mee te nemen zitzak. U moet er namelijk lucht in krijgen voordat u comfortabel kunt liggen. Hiervoor moet u wel even een flinke slinger geven om genoeg lucht in de Seatzac te krijgen. Leuk voor bij het zwembad, park of strand.

Bedrukte relatiegeschenken

Los van het relatiegeschenk is het ook heel populair om relatiegeschenken te bedrukken. Bij Giftsdirect kunt u bijvoorbeeld een keuze maken uit een groot arsenaal relatiegeschenken die u zelf kunt bedrukken met eigen logo en tekst. Door relatiegeschenken te bedrukken bet u er zeker van dat het relatiegeschenk uniek is. Daarnaast kunt u de relatiegeschenken persoonlijk aanbieden.

Tot slot

Het is uiteindelijk belangrijk dat u de bewegingen in de maatschappij en economie mee overweegt in de keuze voor uw relatiegeschenk. Houdt voor dit jaar dus rekening met de opkomst van BlackLiveMatters en het Corona pandemieën. Beide zijn onderdelen die onlosmakelijk met het jaar 2020 te maken hebben. Houdt hier rekening mee of speel hier goed op in.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here