Batibouw gaat bijna van start: dit moet je weten!

0
1623

Zoals je misschien wel weet, gaat de bekende beurs Batibouw bijna van start. Van zaterdag 29 februari tot zondag 8 maart doe je inspiratie op over het verbouwen van en verhuizen naar een nieuwe woning. Want jij wil van jouw huis natuurlijk een mooi thuis maken! Maar hoe doe je dat? Heb je renovatieplannen of wil je meer weten over het aanleggen van een zwembad, een sauna aan huis of hoe een gietvloer en vloerverwarming samengaan? Dan is Batibouw voor jou! 

 

Aanwezige bedrijven

Er zijn veel bekende bedrijven aanwezig op de beurs. denk aan Dewalt, Betafence, Fero en Brustor. Op de website van Batibouw vind je de complete lijst met deelnemende bedrijven en zie je gelijk wat het nummer van hun stand is. Zo weet je precies waar je moet zijn. Je kan al een ticket kopen vanaf €13,50. En ben je van plan om met een grotere groep te gaan? Vanaf 15 personen krijg je korting en kost je ticket nog maar €11,50. 

De trend van 2020: terrasoverkappingen

We hebben het merk Brustor al snel hierboven genoemd. Zij zijn dé specialist in het maken en laten plaatsen van luxe terrasoverkappingen voor in je tuin of op je terras. De populairste variant is toch wel een lamellendak. Hierbij is een terrasoverkapping uitgevoerd met een dak bestaande uit kantelbare lamellen. Als het regent, kan je de lamellen sluiten waardoor je nog steeds kan genieten van het buitenleven. En schijnt de zon? Dan kan je de lamellen openen, waardoor er een fijne hoeveelheid zonlicht binnenkomt. 

Kortingen n.a.v. Batibouw 2020

Dit is hét moment om in te slaan, want veel bedrijven bieden namelijk een zogenoemde ‘Batibouw korting’ aan. Zo biedt Ekstravert, een Brustor concept store, maar liefst 10% Batibouw korting op een lamellendak op maat. En bij aankoop van een Brustor zonneluifel krijg je een gratis motor ter waarde van €320 excl. BTW cadeau. Dat zijn mooie kortingen die je zeker niet mag laten liggen. Benieuwd naar alle kortingen? Ga dan zeker eens langs op de beurs en bekijk alle mogelijkheden en test verschillende producten uit. 

 

Wij wensen je alvast veel plezier tijdens de Batibouw dagen! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here